Hvad er

Psykoterapi

Du kan som udgangspunkt bruge psykoterapi til at lære dig selv bedre at kende. Psykoterapi er en måde at arbejde med og belyse forskellige livsproblematikker. Det kan også være, at du ønsker at arbejde med mere nærvær og klarhed i dit liv. I relationen mellem dig og mig undersøger vi, hvad du har brug for. Hvad er vigtigt her og nu? Det er din udvikling og process der er i fokus. Jeg hjælper dig med at finde dine ressourcer til at håndtere din livssituation.
At søge hjælp er det første skridt til forandring

Terapien foregår som en samtale mellem dig og mig, og sammen sætter vi et mål for forløbet. Vi vil arbejde med at finde ud af, hvad der er den egentlige grund til, at du har det, som du har det. Du vil få redskaber med til at håndtere din situation og det, der fylder i dig. Når du er færdig med et forløb, er du klædt godt på til at håndtere din livssituation.
Et forløb kan være fra få gange til længere tid, efter dine ønsker og behov.

ID-psykoterapi er identitets-orienteret og integrerende terapi, som bygger på en bred vifte af terapeutiske retninger. Det betyder, at en ID-psykoterapeut ikke er låst fast til en speciel terapeutisk retning, men kan arbejde kreativt og frit. Som psykoterapeut har jeg tavshedspligt, og alt personligt materiale behandles fortroligt.

Lever du som du gerne vil, og hvad er sandt for dig?
Hvis liv lever du?

Jeg kan hjælpe med:

Stress

Angst

Relationer

Sorg og kriser

Kropslige symptomer

Identitet

Parforholds problematikker

Selvværd og selvtillid

Tilstedeværelse i nuet

Seksualitet

Livsovergange

Ensomhed

Jalousi

Skyld og skam

Udbrændthed

Håndtering af vrede

Tilknytning

Svær opvækst

Har du brug for hjælp til at komme videre?

Mit navn er Mette Lind, og jeg er 52 år. Jeg er certificeret ID-psykoterapeut fra ID Academy. Det er en 4-årig uddannelse, som er godkendt af Undervisnings- og Sundhedsministeriet. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe mennesker godt på vej og har haft min klinik på Islands Brygge i 10 år.

Har du brug for hjælp?

Skriv eller ring til mig, så tager vi en snak om dine udfordringer.