Mette Lind

Psykoterapi

Mit navn er Mette Lind og jeg er 54 år.

Jeg er certificeret ID-psykoterapeut fra ID Academy. Det er en 4-årig uddannelse, som er godkendt af Undervisnings- og Sundhedsministeriet.
Jeg er mor til en voksen søn.
Hele mit liv har jeg interesseret mig for og arbejdet med mennesker.
Jeg har levet et liv som de fleste andre og har haft tab, sorg og sygdom tæt inde på livet. Men jeg har også oplevet glæden ved at have nærende sunde relationer, liv i udvikling, harmoni og balance.

I 25 år har jeg arbejdet som bevægelses- og afspændingspædagog og undervist i bassintræning, hensyntagende specialundervisning, bevægelse og afspænding.
De sidste 12 år har jeg arbejdet med terapi og haft min klinik på Islands Brygge. Jeg har en bred erfaring med at hjælpe individuelle klienter og par godt på vej.

Jeg har i flere år trænet essensarbejde hos (Dimond logos) og deltaget i et hav af kurser inden for mindfulness, traumearbejde, energiarbejde, nærvær, familieopstilling, stresshåndtering, body movement, stilhedsretreats m.m.

Jeg har en 2-årig masteruddannelse i systemisk familieopstilling hos ISFO.

Min tilgang til terapi er holistisk og helhedsorienteret. Dvs. at jeg arbejder ud fra, at krop, psyke og tanker hænger sammen og påvirker hinanden.

Jeg tror på, at vi som mennesker har adgang til uanede mængder af ressourcer, men at vi af forskellige årsager kan have mistet forbindelsen dertil.

Hvis vi lærer at mærke efter, hvad som er sandt for os, kan vi genskabe kontakten til den indre ro og klarhed. Derfra har vi et godt udgangspunkt for at mærke og tage beslutninger for os selv og vores liv samt blive bevidste om, at vi som mennesker altid har et valg.

Om mig

Kontakt mig

Har du brug for hjælp?

Skriv eller ring til mig, så tager vi en snak om dine udfordringer.