Samliv

Parterapi

Parterapi er en god måde at løse og belyse konflikter og svære fastlåste situationer imellem jer.
Du får ny viden om dig selv og din partner og samspillet imellem jer.
Jeg hjælper med at skabe et rum, hvor I hver især får plads til at kunne tale frit om det, der er svært. I vil få redskaber til at kommunikere og lytte til hinanden, og derved får I en bedre forståelse for hinanden.
Når I forstår hinandens reaktioner og behovene bag reaktionen, vil det være lettere imellem jer, og I kan møde hinanden på en ny måde.
Når vi kan være ærlige og er selvansvarlige i kontakten, vil det som regel føre til mere ro og tryghed i relationen.

Parterapi i København, Islands brygge

Et levende parforhold

De bedste forudsætninger for et spændende og levende parforhold er, at du i bund og grund kan lide dig selv, som den du er. Begge parter går ind i forholdet med en rygsæk fuld af oplevelser og erfaringer fra deres egen opvækstfamilie.

Jeg arbejder også med relationen mellem familiemedlemmer. Det kan være en besværlig relation til en søskende eller forældre.

Jeg hjælper jer videre

Fra kæreste til forældre

Ofte går vi fra at kalde os kærester, til at blive to personer i et fast parforhold. Måske forøger vi familien med et barn eller flere. Vores situation bliver anderledes og som forældre har vi ikke altid det samme overskud til hinanden. Rutinerne og pligterne tager over. Oplever du, at I glemmer hinanden og det fine" I havde sammen? Få redskaber, til at genfinde det der var og se din partner med friske øjne.

Den uforstående partner

Bliver du ved med at forelske dig i den samme type, som gang på gang viser sig ikke at være god for dig? Ofte er det de ting vi har med i vores baggage der kommer i spil. Ubevidst kan vi komme til at søge det vi kender og ufrit gå ind i gamle roller og adfærdsmønstre. Få hjælp til at afklare og se hvorfor du bliver ved med at tiltrække netop denne type.

Dine og mine børn

Mange af os sidder med sammenbragte familier og dermed flere familiesystemer der skal fungere sammen. Det kan være en stor udfordring, når der er forskellige behov og normer som der skal navigeres ud fra. Hvad er din rolle? og hvordan håndterer du den bedst?

Samlivets udfordringer

Lever du i et gensidigt kærlighedsforhold med svære betingelser? Få inspiration til at tænke og leve anderledes. Der er ingen opskrift på, hvordan rammerne for et samliv skal være

Har du brug for hjælp?

Skriv eller ring til mig, så tager vi en snak om dine udfordringer.